Folosirea acestui site, vizitarea sau cumpararea de produse, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Euphoria Pub isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori.

Descrierea serviciilor

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Euphoria Pub nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil.

Marca/tipul produselor prezentate pe site si in oferte sunt cu titlu orientativ. Euphoria Pub poate schimba producatorul, marca si tipul anumitor produse in cazul in care acestea nu sunt disponibile. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala.

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (culoare, aspect, …). Echipa Euphoria incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, Euphoria Pub nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. Euphoria Pub nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc.

Reguli generale

Cei care viziteaza site-ul Euphoria, pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, sau pe adresa de e-mail office@euphoria.ro atat timp cat continutul acestora nu este ilegal sau obscen.

In cazul in care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii SC Euphoria Pub SRL dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul Euphoria de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, SC Euphoria Pub SRL rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus.

Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

Litigii

SC Euphoria Pub SRL va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa office@euphoria.ro

http://www.anpc.gov.ro/