Orar: Luni – Duminică 09:00 – 00:00 office@euphoria.ro
0745 393 333 Arad, 1 Decembrie 1918

Rețeta săptămânii – Tart Tatin with vanilla ice cream

Rețeta acestei săptămânii este cea a unui desert mai mult decât delicios! E acel desert la care tânjim în momentele de fericire, dar și în cele de supărare. E acel deliciu care ne aduce un zâmbet cum doar el știe pe față și ne face să uităm de calorii și diete. Știi exact despre care desert vorbim, deoarece este și unul dintre cele mai apreciate din meniul nostru, de către tine… Da, este Tart Tatin with vanilla ice cream!

După cum spuneam, e perfect pentru orice moment al zilei, dimineață, prânz sau cină, nu ai cum să spui nu unei asemenea delicatese. Dar și pentru orice ocazie, fie că sărbătorești un eveniment cu cei dragi, sau ai o zi agitată, îți recomandăm cu încredere să te bucuri de o pauză binemeritată și să încerci desertul nostru. Vei simți cum Tarta caldă cu mere și înghețata (Da, ai auzit bine! Am încercat să păstrăm secretul, dar e mult prea delicios să nu îl împărtășim cu tine!) îți vor răsfăța papile gustative și vei înțelege cu adevărat ce înseamnă              “We love food”.

Cu fiecare preparat din meniul nostru încercăm să îți oferim experiențe culinare unice, să te facem să înțelegi și să simți, mai ales, gustul unui preparat gătit cu dragoste de bucătarii noștri pentru tine! Revenind la delicatesa noastră, nu ne rămâne altceva de spus decât că sperăm că o să te răsfeți cu Tart Tatin with vanilla ice cream după ce vei citi aceste rânduri! Bon Appetit!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *