Orar: Luni – Duminică 09:00 – 00:00 office@euphoria.ro
0745 393 333 Arad, 1 Decembrie 1918

Rețeta săptămânii – Smoked pork ribs

Unul dintre preparatele care ies în evidență atunci când deschizi meniul, de foame sau de poftă, suntem siguri că este smoked pork ribs. Recomandăm ca lângă o porție de coaste să comandați și o bere rece ursus nefiltrată, accentuând în acest fel aromele și gustul unic al preparatului.

În această săptămână vă aducem în atenție coastele de porc afumate, unul dintre cele mai cunoscute și iubite feluri de mâncare. Tocmai din această cauză poate exista și un anumit risc atunci când alegi să comanzi acest preparat, însă vă asigurăm că bucătarii noștri vă oferă cele mai suculente și aromate coaste, perfecte pentru o seara între prieteni sau un prânz gustos. Este una dintre acele farfuri care reușesc să te facă să înghiți în gol preț de câteva minute și gură să ți se umple de apă. Esențială și extrem de importantă în acest caz este și garnitura pe care am ales-o pentru a completa farfuria, cartofi zdrobiți cu unt, roșii uscate și ceapă verde.

Știm, știm că ți-am făcut poftă de o porție de coaste și că nu îți facem neapărat un bine, că lungim agonia, iar minutele până când comanda ta o să ajungă îți vor părea secole, dar riscăm pentru că vrem să afli mai multe despre ceea ce o să savurezi.

Smoked pork ribs este unul dintre acele preparate care nu au nevoie de foarte multe cuvinte pentru a le descrie sau pentru a te convinge să le încerci, deoarece gustul și savoarea lor sunt suficiente. Sună-ți prietenii și scoate-i la o porție de coaste și o bere delicioasă pentru că așa savoare trebuie împărtășită cu cei dragi ție!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *