Orar: Luni – Duminică 09:00 – 00:00 office@euphoria.ro
0745 393 333 Arad, 1 Decembrie 1918

Rețeta săptămânii – Salmon Tartare with mango salsa

It’s the most wonderful time of the year! It’s summer time!

Vara ne place să ne răsfățăm cu cele mai delicioase preparate, iar frumusețea acestui sezon este că ne oferă unele dintre cele mai colorate farfurii. Preparatele pline de arome și gusturi fresh, suculente și asezonate cu limonade dintre cele mai gustoase, ne transformă orice masă în oraș într-un adevărat răsfăț.

Un preparat care se încadrează perfect în peisajul de vară și care este pe gustul tuturor e Salmon Tartare with mango salsa. O rețetă care nouă ne place enorm de mult, gustoasă, aromată și cu o explozie de culori, reușește să combine toate aceste caracteristici în cel mai delicios mod.

Gândit atent și mereu ținând cont de faptul că temperatura din termometru este într-o creștere continuă, bucătarii noștri au pregătit un meniu cu rețete speciale și fresh pentru această vară. Din categoria acestora face parte și preparatul asupra căruia ne oprim și noi astăzi și care, după cum aminteam mai sus, este perfect pentru aceste zile de arșiță. Astfel că dacă vrei să ieși în oraș și ești cu pofta de ceva ușor și fresh, nu ezita să ne treci pragul și să încerci tartarul de somon. Combinație delicioasă între cele mai îndrăznețe ingrediente, tartarul de somon cu un gust tropical și de sezon, salsa de mango, adăugăm ardei gras și facem toată combinația un pic picantă cu niște ardei iute. Iar pentru că ingredientele clasice nu au cum să lipsească, îți spunem că sunt și cele mai importante – pătrunjelul, ceapa verde, uleiul de măsline și zeamă de lămâie dau aroma finală a preparatului în momentul servirii acestuia cu pâinea prăjită.

Un preparat care aduce marea la noi și care ne permite să ne bucurăm de atâtea arome fresh și delicioase. Un mod de a savura toate aromele de vară în siguranță și la fel de zâmbitori și răsfățați de razele soarelui de pe terasa noastră. Suntem siguri că este deja printre preferatele tale și că îți este cunoscută senzația, însă dacă n-ai avut curajul până acum să încerci tartarul de somon, te asigurăm că o să-ți placă. Gust fresh și culorile din farfurie te vor face să savurezi fiecare linguriță.

Hai la terasă și lasă-te răsfățat de cele mai fresh și delicioase preparate!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *