Orar: Luni – Duminică 09:00 – 00:00 office@euphoria.ro
0745 393 333 Arad, 1 Decembrie 1918

Rețeta săptămânii – Pizza prosciutto crudo

 

Ne oprim atenția asupra unui preparat perfect pentru orice ocazie și care se bucură deja de un renume în întreaga lume. Îl iubim cu toții și ale căror arome și combinații ne fac mereu să zâmbim chiar și atunci când îi auzim numele. Da, Da! Ai ghicit! Pizza este vedeta noastră din această săptămână, mai exact Pizza prosciutto crudo.

Așadar, o rețetă veche de secole, dar care reușește să cucerească pe oricine, prin diferitele sortimente, asocierile cele mai ingenioase de ingrediente, fac posibilă adaptarea rețetei pentru fiecare gust în parte. Blatul de pizza este unul dintre ingredientele cheie, grosimea și făina folosită în prepararea lui sunt unele dintre cele mai importante părți ale unei pizza perfecte.

Nu doar blatul este cel care contează atunci când vrei să savurezi ceva delicios, ci și ingredientele folosite. În cazul preparatului din această săptămână, trebuie să spunem că simplitatea acestora îi dau aroma mult iubită de noi, mai exact: prosciutto crudo, mozzarella, ciupercile, roșiile cherry, rucola și Grana Padano.

Un preparat cu o lungă istorie gastronomică și atât de apreciată pe întreg mapamondul, pizza prosciutto crudo reușește să evidențieze toate calitățile pe care o pizza ar trebui să le aibă. Te așteptăm să o încerci și de ce nu să împarți câteva felii cu prietenii tăi!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *