Orar: Luni – Duminică 09:00 – 00:00 office@euphoria.ro
0745 393 333 Arad, 1 Decembrie 1918

Rețeta săptămânii – Penne with smoked salmon

Mereu cu gândul la tine, mare albastră!

În sezonul cald ne simțim inspirați și căutăm gusturi fresh și aromate care să ne răcorească și să ne sature în același timp. Cu acest gând venim și noi cu o recomandare pentru azi, o porție de penne delicioase, n-ai cum să le refuzi.

Nu credem că e cineva care să-i reziste unei porții de paste, indiferent de momentul zilei în care alege să le servească, iar dacă acestea sunt și cu somon afumat, atunci e sigur că te vei înfrupta din ele. Mereu ne-am dorit și ne dorim să îți oferim doar cele mai calitative și delicioase preparate, iar pentru a reuși să facem asta, e nevoie de ingrediente de primă clasă, ingrediente fresh care îi conferă mâncării gustul pe care îl adorăm cu toții.

Un preparat oarecum ușor de pregătit, dar cu un gust amețitor de delicios, ingredientele sunt simple și reușesc tocmai prin acest fapt să te surprindă. Combinația dintre somonul afumat, baby spanac, Grana Padano și sosul de smântână cu vin alb dau aromele perfecte pennelor.

O farfurie atât de curată și care reușește să ne transpună pe malul mării. Am fost și suntem de părere că fiecare preparat pe care îl savurezi trebuie să îți ofere o experiență unică. Un gust și o aromă unică, menită să-ți cucerească papilele gustative, iar dacă le servești alături de un pahar de vin alb, îți garantăm că experiența va fi cu totul alta.

Hai în locație sau comandă-ți o porție de paste și bucură-te de aromele delicioase. Nu uita că avem aplicație nouă, Euphoria Biergarten! Faci totul din ea, comanzi rapid și simplu, plătești online, rezervi masa în oricare dintre locațiile noastre și aduni puncte de reducere pentru comenzile viitoare.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *