Orar: Luni – Duminică 09:00 – 00:00 office@euphoria.ro
0745 393 333 Arad, 1 Decembrie 1918

Rețeta săptămânii – Grilled beef tenderloin with risotto

Gustul autentic te cucerește de la prima înghițitură!

Cine nu își dorește ceva delicios și gustos?! Nu sunt puține momentele în care vrem ceva bun, doar că nu mereu reușim să ne dăm seama ce anume. Pentru astfel de momente venim cu o recomandare, Grilled beef tenderloin with risotto! Un preparat care te va cuceri de la prima înghițitură! Arată bine, iar gustul este divin!

Atunci când vorbim despre carnea de vită, file întregi din meniu nu ne sunt de ajuns. Fragedă, cu o aromă și o textură de neegalat, Black Angus este carnea de vită cu care poți să-ți bucuri papilele gustative. În bucătăria noastră folosim exclusiv Black Angus care a cunoscut rezultate excepționale și în România, provenind de la bovine cu o genetică de top și crescute în mod natural. Dacă ești iubitor de carne de vită, vei recunoaște rapid culoarea ei de un roșu aprins, dar mai ales gustul fin și consistent.

Calitatea primează, dar pentru ca un preparat să devină delicios, procesul de maturare este foarte important în îmbunătățirea însușirilor cărnii de vită, transformând preparatul în unul suculent și fraged. Mușchiul de vită, gătit atent la grill în persiadă și sos savory, păstrează aroma și suculența cărnii de vită. Aceasta fiind pusă în valoare de garnitura recomandată, risotto cu șofran.

Un preparat perfect pentru o cină între prieteni sau o seară romantică cu persoana iubită! Comandă Grilled beef tenderloin și lasă gustul delicios și savoarea inconfundabilă să îți răsfețe papilele gustative!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *