Orar: Luni – Duminică 09:00 – 00:00 office@euphoria.ro
0745 393 333 Arad, 1 Decembrie 1918

Rețeta săptămânii – Avocado and crispy bacon salad

Cine poate să spună nu unei salate delicioase? Cu siguranță vom găsi câteva răspunsuri negative, dar te putem asigura că după cei vei cunoaște îndeaproape rețeta salatei din această săptămână, vei dori ca mereu să te răsfeți cu acest preparat. Zilele de vară sunt aproape pe sfârșite, însă o salată este potrivită oricând, indiferent de cât de cald sau frig este afară, mai ales dacă ne referim la Avocado and crispy bacon salad.

Modul de preparare și alegerea perfectă a ingredientelor sunt secretul care transformă o salată într-o salată delicioasă. Bucătarii noștri au vrut să te răsfețe și să îți ofere două dintre ingredientele tale preferate într-o singură farfurie, aici ne referim la avocado și bacon. Combinația perfectă, nu? Dacă stai pe gânduri în ceea ce privește avocadoul, știm sigur că deja baconul ți-a captat atenția! Gustul fresh și sațietatea preparatului nu este însă oferit doar de cele două. În completarea salatei de avocado și a bacon-ului crocant, vin oul fiert, roșiile, castraveții, amestecul de salate, parmezanul ras și deliciosul dressing vinaigrette. Toate acestea reușind să se completeze reciproc, iar combinația de arome să fie una perfectă.

Un preparat fresh și sățios, cu o combinație de ingrediente delicioase și o coloristică superbă, este alegerea perfectă pentru ultimele zile de vară și de ce nu, chiar poate pentru întreaga toamnă! Încearcă-l și te vei bucura de o experiență culinară savuroasă!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *