Orar: Luni – Duminică 09:00 – 00:00 office@euphoria.ro
0745 393 333 Arad, 1 Decembrie 1918

Atracția principală a restaurantului este, fără îndoială, meniul de mâncare și băutură. Fiecare preparat este gătit pe loc pentru tine, din ingrediente proaspete și de cea mai înaltă calitate, pentru ca Gustul Autentic Euphoria să te cucerească încă de la prima înghițitură. Indiferent de preparatul ales, vei fi mereu surprins de aromele simțite. Gustul și aroma mâncării te vor trimite cu gândul la mâncarea de acasă și îți vor oferi experiențe culinare delicioase. Preparatele delicioase, atmosfera și decorul restaurantului fac din acesta locul perfect în care să iei masa alături de familie și prieteni!

Cele mai frumoase momente și amintiri sunt cele pe care ni le facem în jurul mesei alături de cei dragi nouă, dar și de aromele preferate! Avem grijă ca vizita ta să fie mereu una plină de gust și de momente delicioase pentru a reveni cu mare drag de fiecare dată!
Am gândit pentru tine un loc în care să te simți acasă și care să te binedispună prin fiecare detaliu pe care îl observi în jurul tău.
 
Bucuroși de oaspeți, indiferent de momentul zilei, te așteptăm cu zâmbetul pe buze și cu cele mai savuroase experiențe culinare.
 
 
Nu mai aștepta și fă-ți o rezervare sau plasează comanda cu cele mai delicioase preparate de care îți e poftă!
 
 

Contact

Program

Luni - Duminică
09:00 - 00:00

Contact

0745 393 333
office@euphoria.ro

Adresă

Oradea
Mihai Eminescu , 18